Kulübün internet sitesinde yapılan açıklamada, ”Emre’nin Trabzonspor maçı kadrosunda yer almaması, teknik direktörümüz Aykut Kocaman’ın da belirttiği gibi sadece ve sadece bir teknik adam tasarrufudur” denilerek, şu ifadelere yer verildi: ”Emre Belözoğlu takımımıza 4 sene önce transfer edilen ve bu süre zarfında sürekli forma giyen bir futbolcumuzdur. Sayın Kocaman’ın teknik adamlığı döneminde de her zaman kadromuzda yer almıştır. Bu durum, ortaya atılan iddianın ne kadar yersiz ve anlamsız olduğunun en büyük kanıtıdır.
Sayın Aykut Kocaman’ı ve futbolcumuz Emre Belözoğlu’nu hayali bir takım senaryoların içine çekmeye çalışarak, kulübümüz üzerinden polemik yaratılması kabul edilmez.
Fenerbahçe camiasının ve spor kamuoyunun bu tip yaklaşımlara itibar etmemesini rica ediyoruz.
fanatik
Yorumcuların dikkatine… • İmlası çok bozuk, • Büyük harfle yazılan, • Habere değil yorumculara yönelik, • Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan, • Argo, küfür ve ırkçı ifadeler içeren, • Bir iki kelimelik, konuyu zenginleştirmeyen, yorumlar KESİNLİKLE YAYIMLANMAYACAKTIR. |
Bunlar da ilginizi çekebilir...